L’OBRADOR DE LA PASTA PRESERVA EL LLEGAT FAMILIAR
La tradició familiar i la innovació s’uneixen en l’Obrador de la Pasta, el projecte de la Susana Muñoz, a la Seu d’Urgell, que ofereix elaboracions de qualitat i proximitat.
L’Obrador de la Pasta dona continuïtat al llegat familiar de la Susana Muñoz, vinculat a l’elaboració de pasta fresca. Els seus orígens es remunten al restaurant Cal Ignasi, de la Seu d’Urgell. Les receptes i el saber de la seva àvia i, especialment, de la seva mare, la Magda, traspassada fa setze anys, han estat la inspiració del projecte.
L’espai ha obert recentment les portes amb una clara aposta per les elaboracions de qualitat i el producte de proximitat.
El producte més destacat és la lasanya, mentre que les pizzes artesanes completen l’oferta els divendres a la tarda. L’Obrador de la Pasta, situat a la plaça Patalín de la capital urgellenca, ha comptat amb el suport del Punt d’Atenció Globalleida.
Parlen al vídeo:
SUSANA MUÑOZ, PROMOTORA DE L’OBRADOR DE LA PASTA


