L’OCCIDENT SUMMERFEST CERDANYA ARRIBA AL SEU EQUADOR AMB EL ‘SOLD OUT’ DE ROSARIO

La cantant madrilenya Rosario Flores ha omplert aquest dilluns el recinte de l’Occident Summerfest Cerdanya amb un concert ple de ritmes flamencs i de rock. L’espectacle ha estat l’equador del festival, que acabarà el proper dia 25 d’agost.

El festival de música celebrat als afores de Puigcerdà, l’Occident Summerfest Cerdanya, ha arribat aquest dilluns al seu equador amb el concert de la cantant Rosario Flores, espectacle que ha esgotat totes les entrades previstes per a la jornada.

La vetllada, que ha començat a les 21h del vespre, ha fet vibrar als espectadors amb amb ritmes flamencs en el seu començament. En la seva entrada, Rosario, ha saludat al públic amb un ‘Bona nit Puigcerdà, Bona nit Cerdanuya’ i amb l’energia que la caracteritza,  ha interpretat alguns dels seus temes més famosos com ‘Muchas Flores’ i ‘No dudaría’. En aquesta segona edició del festival des de l’organització celebren l’acollida que han tingut els concerts programats.

El festival, ubicat al camí de Sant Marc, va començar el passat 17 d’agost amb el concert de God Save The Queen i des d’aleshores ha acollit les interpretacions de David Bisbal, Ara Malikian i Miki Núñez. Els deu dies de música continuen aquest dimarts amb el concert dels Amics de les Arts i acabaran el proper dissabte 25 d’agost amb Pablo Alborán.

Parlen al vídeo: PATRICIA GARCIA, PROJECT MANAGER D’OCCIDENT SUMMERFEST CERDANYA