L’UBSU ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA CONSCIENCIA’T

Els dies 21 i 22 de maig la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà unes jornades dedicades a l’esoterisme, la salut i les teràpies complementaries, en la Fira Consciencia’t.

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell organitza una nova edició de la Fira Consciencia’t, dedicada a l’esoterisme, la salut i les teràpies complementaries. L’esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell, a la Sala Sant Domènec, on s’hi programen diferents tallers i conferències sobre massatges facials, ioga, art-teràpia o remeis casolans.
Dissabte la jornada començarà a les onze del matí amb lectures gratuïtes de tarot i numerologia i finalitzarà a les vuit del vespre amb Bany de Gongs. Diumenge, a les 10h del matí la programació comença a la natura, amb un bany de bosc i la jornada tancarà a les set de la tarda amb numerologia Ioguica.
La Fira comptarà amb la participació de més d’una vintena de comerços de la Seu d’Urgell i professionals de fora la ciutat. La programació completa de l’esdeveniment es pot consultar al web laseucomercial.cat.