MAIG DE VERMUT I MÚSICA EN DIRECTE A L’ALTA RIBAGORÇA

L’Alta Ribagorça torna a celebrar, per segon any consecutiu, els Vermuts Gastronòmics Musicals. Els diumenges 5, 19 i 26 de maig, un municipi comarcal acollirà el vermut, que consistirà en una sessió de música en directe, acompanyada d’una gastronomia elaborada per restauradors i productors de la zona.

Al maig, cada diumenge un vermut i música en directe a l’Alta Ribagorça. La comarca torna a celebrar per segon any consecutiu els Vermuts Gastronòmics Musicals. Els diumenges 5, 19 i 26 de maig, un municipi comarcal acollirà l’esdeveniment, que consistirà en una sessió de música en directe, acompanyada d’una oferta gastronòmica elaborada per restauradors i productors de la zona. 

Vall de Boí, Vilaller i Pont de Suert. En aquest ordre i per torns, acolliran l’acte, que durarà de dos quarts de dotze a dos quarts de dues. Els espais són a l’aire lliure i l’accés és gratuït. 

Trien aquesta època de l’any perquè entenen que amb l’inici del bon temps la gent local tindrà més disponibilitat. També volen aprofitar per desestacionalitzar el turisme, que sol tenir més afluència a l’hivern i a l’estiu. 

Parlen al vídeo: ALBERT PALACÍN. PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALTA RIBAGORÇA