MASELLA ACOMIADA LA TEMPORADA AMB UNA BAIXADA D'ESQUIADORS EN BANYADOR

Masella ha tancat aquest diumenge la temporada, malgrat que les altes temperatures del cap de setmana no han animat a gaires esquiadors a fer les últimes baixades. Tot i això, els que sí ho han fet s'han calçat els esquís i també s'han posat el banyador per acomiadar, doncs, la temporada d'una manera divertida.

Des de l'estació fan un balanç positiu d'aquests mesos oberts. El nombre d’esquiadors ha baixat un 21%, respecte a la temporada 2022-2023, però malgrat tot fonts de l'empresa consideren que "ha sigut una temporada satisfactòria, en què s’ha pogut garantir la pràctica de l’esquí per bé que les nevades han sigut irregulars i les temperatures suaus". Han destacat la importància en invertir en la producció de neu artificial. 

Pel que fa a l'ocupació hotelera, en els allotjaments a peu de pistes del grup de Masella, hi ha hagut un decrement del 7%. Les estades de famílies i escolars són les més consolidades, en aprticular dels mercats nacionals (Madrid i llevant peninsular) i internacionals (França i Regne Unit).

El complex també valora la consolidació de l'esquí nocturn, que es va inaugurar dijous, 21 de desembre, i va finalitzar el dissabte, dia 2 de març. 

Recordem que la temporada va arrencar el 5 de desembre, vigília del Pont de la Puríssima.