MERITXELL FUSTÉ CONNECTA ALIMENTACIÓ, BENESTAR I NATURA
La Meritxell Fusté busca recuperar la connexió entre alimentació, benestar i natura amb projectes de cuina per a comunitats i d’acompanyament personalitzat.
Recuperar la connexió entre alimentació, benestar i naturalesa és el fil conductor dels projectes que la Meritxell Fusté va iniciar fa cinc anys. Un d’ells es desenvolupa en espais autosuficients i ecològics com Casa El Pui, a Coll de Nargó, on la cuina esdevé un element més de l’experiència en l’organització de retirs.
D’altra banda, a través de la marca Mery Vayu, ofereix assessorament personalitzat per transformar hàbits des d’una mirada allunyada de les restriccions i enfocada a la consciència i les sensacions.
A través d’acompanyament i tallers grupals l’objectiu de la Meritxell és apropar l’alimentació d’una manera propera, senzilla i quotidiana. L’emprenedora ha consolidat les iniciatives al llarg d’aquest 2025, durant el qual també ha fomentat la creació de xarxa a través de jornades de networking organitzades pel Punt d’Atenció Globalleida.
Parlen al vídeo:
MERITXELL FUSTÉ, DIETISTA I XEF


