MÉS DE 200 JOVES ESQUIADORS, AL 24è TROFEU PISTA! PISTA!

Uns 230 esquiadors d'entre 9 i 12 anys han participat aquest cap de setmana al 24è trofeu Pista, Pista!, que ha tingut lloc a l'estació de la Molina. La cita forma part del calendari de la Federació Catalana d'Esports d'hivern i ja és un clàssic per als futurs esquiadors.

La cursa, un gegant a una sola mànega per als participants U10 i dues per als U12, es va desenvolupar a la Pista Torrent Negre.

La guanyadora en la categoria U10 va ser Nita Macias, del Club CET i en masculí la victòria va ser per Marçal Vilanova, també del CET. En U12, la vencedora va ser Martina Segovia de la Molina Club d'Esports i Joan Tàrrega, del mateix club, el guanyador en masculí.

Enguany el trofeu s'ha dedicat a la lluita contra el càncer infantil i en especial a Ànnia Font Cervera, esquiadora de la Molina Club d'Esports que amb 7 anys ha hagut d'afrontar aquesta malaltia. Fa poc ha finalitzat el tractament de quimioteràpia amb bons resultats. Per això els joves participants li van fer un passadís just abans d'obrir la competició amb el seu descens.

El trofeu està organitzat per La Molina Club d’Esports i forma part del calendari del circuit de sis proves del Audi quattro Cup 2022.