LA PLATAFORMA STOPP JJOO VOL SER MÉS PRESENT AL DIA A DIA DE CERDANYA

La plataforma Stop JJOO ha organitzat aquest dimarts la primera assemblea oberta a Cerdanya amb l'objectiu de crear un grup de suport a la comarca. Vol reforçar el moviment de manera presencial, més enllà de les xarxes socials. Després de l'interès que va generar el debat sobre la candidatura que va tenir lloc a Alp a finals d'any, la plataforma ha decidit organitzar la població que no veu amb bons ulls acollir uns jocs olímpics al Pirineu.

Tenir més presència al dia a dia de la comarca i en actes culturals i socials, fer difusió en l'àmbit local, crear grups de treball o organitzar d'aquí a dues setmanes una presentació del manifest científic contra la candidatura són algunes de les accions que van sorgir durant la trobada.

La plataforma Stop JJOO ja ha organitzat assemblees obertes a altres comarques, però a Cerdanya ha estat la primera. Abans de la consulta que el Govern preveu fer al juny, la plataforma té previst convocar mobilitzacions en contra de la candidatura olímpica. Consideren que es continua amagant informació sobre el projecte.

L'assemblea va començar amb una vintena d'assistents però, en acabar la concentració a Puigcerdà en contra de la guerra a Ucraïna, s'hi va afegir una desena de persones.

Parlen al vídeo: MARCEL SANGENÍS, MEMBRE PLATAFORMA STOP JJOO