PUIGCERDÀ INICIA ELS TREBALLS DE MILLORA EN DIVERSOS CARRERS

Aquesta setmana han començat les obres de renovació del paviment en diversos carrers del nucli urbà de Puigcerdà. Concretament s'actuarà al camí Antic de Llívia i als carrers Higini de Rivera i Alfons I.
En el cas del camí antic de Llívia, els treballs es concetren entre la plaça Pere Blasi i l’avinguda Ramon Condomines. Se substituirà el paviment actual per un d’aglomerat asfàltic i es renovarà la senyalització horitzontal. Aquesta actuació suposarà una inversió de 65.704,89 euros.
L’obra finalitzarà divendres 4 de març.
D’altra banda, des d’aquest dimecres i fins l' 11 de març es duran a terme els treballs de pavimentació del carrer Higini de Rivera, des de la plaça d’en Calva fins al carrer Coronel Molera, i d’un tram del carrer Alfons I, entre el carrer Coronel Molera i el carrer Higini de Rivera. Cal destacar que aquests són dos dels trams que registren més trànsit a la vila, ja que són els principals punts d’accés i sortida al centre de Puigcerdà.
En aquest cas, també se substituirà el ferm actual d’aglomerat asfàltic i es renovarà la senyalització horitzontal. Aquesta actuació suposarà una inversió de 50.386,89 euros.
Les obres comportaran talls de trànsit i limitacions a l’accés de vehicles i entrades i sortides de garatges i aparcaments.
L'actuació està finançada per l'ajuntament de Puigcerdà.