MÉS DE 3.500 JOVES FUTBOLISTES PARTICIPEN A LA 23a PIRINEUS CUP

Més de 3500 joves esportistes participen a la 23a edició de la Pirineus CUP, que es disputa des d'aquest divendres i fins diumenge a Cerdanya, Alt Urgell i Andorra. Es tracta d'un torneig internacional ja que compta amb 250 equips vinguts d'arreu del món

Més de 3500 joves esportistes participen a la 23a edició de la Pirineus CUP, que es disputa des d'aquest divendres i fins diumenge a Cerdanya, Alt Urgell i Andorra. Es tracta d'un torneig internacional ja que compta amb 250 equips, molts vinguts de diferents punts de Catalunya i de l'estat però també de països llunyans com Estats Units, Mèxic, Índia, Filipines o Tailàndia. 

La competició compta amb una vintena de seus, com Llívia, Puigcerdà, Alp, Bellver, Oceja, Font-Romeu, Ordino o Encamp. Durant tots els dies es juguen més de 750 partits de les diferents categories, des de pre-benjamí fins a juvenil.

Des de l'organització destaquen el gran volum de persones que mou el torneig, no només jugadors sinó també acompanyants i familiars. Tot plegat es nota a hotels, restaurants i comerços de la zona.

Des de l'oganització calculen que aquests tres dies de competició es registraran 13.000 pernoctacions en hotels per allotjar els gairebé els 4800 assistents.

Parlen al vídeo: MARIA SELEZNEVA, ORGANITZACIÓ