MÉS DE CINC-CENTS ESPORTISTES HAN PARTICIPAT EN L’ULTRA PALLARS 360 AQUEST DISSABTE

Més de cinc-cents esportistes s’han donat cita aquest passat dissabte a la celebració de la cursa Ultra Pallars 360. Un esdeveniment que recorre els paratges del Pallars Jussà a través de 4 modalitats de cursa i que posa en valor l’esport i el territori.

Més de cinc-cents esportistes s’han donat cita aquest passat dissabte a la celebració de la cursa Ultra Pallars 360. Un esdeveniment que recorre els paratges del Pallars Jussà a través de 4 modalitats de cursa i que posa en valor l’esport i el territori. Precisament des de l’organització es destaca la col·laboració del Geoparc Orígens i es vol donar a conèixer la riquesa paisatgística i històrica dels diferents recorreguts.

En la prova reina, la de més de cent kilòmetres, en individual masculí, s’ha proclamat campió Jaume Folguerola, i en individual femení, el primer lloc del podi ha estat per Mònica Guilera. Aquesta prova també s’ha pogut disputar per equips. En la Marató, Sergi Vázquez i Gemma Barrabeig han ocupat els primers llocs, en la Geotrail els primers classificats han estat Sergi Beltran i Natàlia Badia, i finalment, el recorregut de l’Entrepussada l’han finalitzat primers Jordi Camats i Cèlia Guasch.

Els participants un any més han destacat l’espectacularitat dels recorreguts però també l’acollida i totes les activitats a l’entorn de l’esdeveniment esportiu que el converteixen en un espai de trobada i lleure per a tothom.

Des de l’organització valoren molt positivament aquesta edició, fins i tot pel que fa a les condicions climatològiques.

La cursa compta amb 4 recorreguts que surten de 4 indrets diferents de la comarca, Tremp, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars i Talarn, i tots amb arribada al parc del Pinell de Tremp. Un espai que al llarg del matí es va omplint d’aficionats, familiars i amics que esperen l’arribada dels corredors per donar-los suport i on es respira ambient de festa.

Parlen al vídeo: MARC ALTISENT, ORGANITZACIÓ ULTRA PALLARS 360