MÉS D'UN CENTENAR DE PERSONES PARTICIPEN EN UNA JORNADA PER FOMENTAR L'ACTIVITAT FÍSICA

MÉS D'UN CENTENAR DE PERSONES PARTICIPEN EN UNA JORNADA PER FOMENTAR L'ACTIVITAT FÍSICA. S'han preparat un seguit d'exercicis a la plaça Santa Maria amb l'objectiu d'animar a la població a moure's i a tenir uns hàbits saludables.

L'Àrea Bàsica de Salut de Cerdanya de la Fundació Hospital de Puigcerdà i el Consell Esportiu cerdà han organitzat aquest dijous una jornada per fomentar l'activitat física. S'han preparat un seguit d'exercicis a la plaça Santa Maria amb l'objectiu d'animar a la població a moure's i a tenir uns hàbits saludables.

Més d'un centenar de persones han participat a les diferents activitats, que s'han dut a terme al llarg del matí. L'organització ha convidat els usuaris de les fundacions Adis i Tallers, els avis de la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, les persones que habitualment participen a la Xarxa dels Parcs de Salut i també alumnes de l'institut Pere Borrell. Tots ells han provat els diferents tallers.

La jornada també ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, el Consell Comarcal i Dipsalut, de la Diputació de Girona. També, amb l'ajuda organitzativa dels alumnes de l'institut Pere Borrell que cursen el Cicle Formatiu de Grau Mig de Conducció d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural.

Parlen al vídeo:

JANA SAPÉ, FISIOTERAPEUTA ABS CERDANYA

MATI HERAS, TÈCNICA CONSELL ESPORTIU CERDANYA I RESPONSABLE DIPSALUT