EL RADAR DE TRAM ENTRE BASSELLA I PONTS FORA DE SERVEI PER NOUS PROBLEMES TÈCNICS

El radar de tram entre Bassella i Ponts es troba fora de servei per problemes tècnics en les càmeres. Tot i que ja han estat reparades, han de passar totes les verificacions de nou, i no hi ha data perquè torni a entrar en funcionament.

El radar de tram entre Bassella i Ponts es troba fora de funcionament per problemes tècnics. Des del Servei Català de Trànsit han explicat, a aquest mitjà, que a finals de febrer es van retirar les càmeres perquè feia un temps que hi havien detectat errors. Tot i que han assegurat que ja s’han reparat, ara han de passar, de nou, totes les verificacions, i no hi ha data perquè el radar torni a funcionar. 

Recordem que el radar de tram es va posar en marxa el 22 d’abril, de l’any passat, i durant els mesos d’estiu, ja va estar inactiu per problemes tècnics. Durant els mesos que ha estat en funcionament s’han obert 16.729 expedients sancionadors per excés de velocitat. 

El radar comprèn un tram, que en els darrers cinc anys, ha registrat 8 víctimes mortals, 15 ferits de gravetat i un total de 47 sinistres amb víctimes.