LA SEU D’URGELL ACOLLIRÀ UN INTERCANVI INTERNACIONAL AMB JOVES DE TOTA LA VEGUERIA

12 joves de l’Alt Pirineu i Aran i 12 de Finlàndia es trobaran aquest estiu, a la Seu d’Urgell, per participar en un intercanvi juvenil, del 9 al 16 de juliol. La proposta ha estat impulsada per les oficines joves de la vegueria.

La Seu d’Urgell acollirà un intercanvi juvenil, del 9 al 16 de juliol, amb 24 joves d’entre 13 i 17 anys. 12 seran procedents de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran i la resta, de Kerava, a Finlàndia. El projecte, impulsat per les sis oficines joves de la vegueria, té com a finalitat potenciar la participació de les persones joves en projecte europeus. 

La iniciativa compta amb les places limitades, ja que les despeses són finançades pel programa Erasmus+. Les sol·licituds per a participar-hi es poden fer fins el 12 de maig. 

Els i les joves del territori pirinenc participaran en una sessió abans de l’intercanvi per conèixer-se i després de la proposta es mantindrà el contacte amb tots els participants per preparar el viatge de l’any vinent a Finlàndia. 

Per a més informació es pot contactar amb l’Oficina Jove de referència o escriure al correu electrònic oficinesjovespirineu@gmail.com. 

Parlen al vídeo: ÍNGRID COLILLES, TÈCNICA JOVENTUT DE L’OFICINA JOVE DE L’ALT URGELL