MIQUEL TRAVÉ I MÒNICA DORIA FAN UN BON PAPER A LES FINALS DE LA COPA DEL MÓN D’ESLÀLOM

Els integrants del club urgellenc, Cadí Canoe Kayak, han obtingut bons resultats a l’última prova de la Copa del Món d’Eslàlom, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell.

Miquel Travé ha aconseguit la medalla de plata en C1 masculí a l’última prova de la Copa del Món d’Eslàlom, que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Parc del Segre, de la Seu d’Urgell. La també membre del Cadí Canoe Kayak, Mònica Doria, finalment ha obtingut una cinquena posició en C1, tot i que en K1 ha aconseguit la medalla de bronze.
Andrea Herzog, la vigent campiona del món en C1, s’ha tornat a emportar el títol en aquesta categoria. En masculí, el francès, Nicolas Gestin, ha estat el primer classificat.

“He provat una cosa diferent, un caiac nou, i ha valgut la pena. No sabíem si seria més ràpid amb aquest però ha estat bé.”

“Estic contenta, ha estat una cursa complicada, no l’havíem fet durant les jornades d’entrenament. Tothom ha lluitat, ha estat difícil, jo he tingut un error i altres petites equivocacions.”
El campionat ha comptat amb les proves de caiac extrem, amb victòria del txec Vojtech Heger i de la britànica, Mallory Franklin.

“He estat fent extreme durant tota la temporada, perquè serà als Jocs, i acostumar-m'hi a poc a poc, com a atacar quan estàs al darrera.”

“He començat a la tercera Copa del Món, així que encara no m’ho crec ara, és   de bojos que guanyi la Copa.”

Parlen al vídeo:

NICOLAS GESTIN, CAMPIÓ DEL MÓN C1 MASCULÍ

ANDREA HERZOG, CAMPIONA DEL MÓN C1 FEMENÍ

MALLORY FRANKLIN, CAMPIONA DEL MÓN CAIAC EXTREM FEMENÍ

VOITECH HEGER, CAMPIÓ DEL MÓN CAIAC EXTREM MASCULÍ