PLE A LES ACTIVITATS LÚDIQUES QUE COMPLEMENTEN LA JORNADA ESCOLAR

Inici de curs amb retorn a la normalitat després de dos cursos marcats per la pandèmia i amb absentisme per l’avançament de dates d’inici. A l’escola Valldeflors, les activitats complementàries compten amb gairebé tots els alumnes.

Inici de curs amb retorn a la normalitat després de dos cursos marcats per la pandèmia. A l’escola Valldeflors de Tremp s’han pogut veure abraçades entre els infants a l’entrada del centre i corredisses. Un escola però que enguany ha retornat a 2 línies en tots els cursos, mentre el passat n’havia tingut tres en alguns i això també ha suposat la pèrdua d’un docent, que enguany són 32.

En aquest nou curs al centre hi ha uns tres-cents vuitanta alumnes, tot i que l’avançament de l’inici de curs ha fet que hi hagi força absentisme en totes les classes els primers dies. D’altra banda, es destaca la gran acollida que han tingut les activitats complementàries que es faran aquest mes.

Això permet a les famílies poder recollir els infants al mateix horari que la resta de curs.
El centre també celebra aquesta tornada a la normalitat ja que li permet tornar a treballar de forma més interactiva entre tot l’alumnat.
I pel que fa al transport escolar d’enguany, el consell comarcal de l’Alta Ribagorça, en les dades que ha facilitat, ha destacat que manté la gratuïtat per a tots els 146 alumnes en les 16 rutes que cobreix. Pel que fa als consells comarcals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, no s’han pogut obtenir dades al respecte.

Parlen al vídeo: DIEGO ROLDÁN, DIRECTOR ESCOLA VALLDEFLORS