MOR ALS 73 ANYS EL REALITZADOR RAIMON CARTRÓ

Va fer una important tasca en els inicis de Pirineus TV entre els anys 2003 i 2006, durant els quals va fer possible els primers informatius i diversos programes.

Aquest divendres 9 de febrer ha mort el realitzador de televisió Raimon Cartró a l’edat de 73 anys.

Originari de Granollers, va tenir un paper molt destacat en els inicis de Pirineus TV, on entre 2003 i 2006 va ser l’impulsor d’aquest programa, l’informatiu vespre, que des d’aleshores s’ha emès de manera ininterrompuda fins a data d’avui.

També va realitzar diversos programes com La Caixa de Música, L’altra cara de la lluna, El Festejador o la marató Perquè cap nen es quedi sense joguines, entre d’altres.

La seva contribució en el panorama comunicatiu del Pirineu també va passar per Andorra Televisió, on va realitzar la primera sèrie de la cadena, Cim de passions, l’any 1999.

Va ser un dels realitzadors històrics de TVE amb el programa La Clave, presentat per José Luis Balbín, i també va participar a TV3 des dels seus inicis.

Actualment treballava a la productora Picadura i un dels seus últims treballs ha estat el programa ‘Gent de riu’ de Vallès Oriental Televisió, que actualment s’emet per la Xarxa de Televisions Locals.

Tot l’equip d’aquesta casa trasllada un sentit condol a la família i al seu entorn proper.