UNS 500 INFANTS PARTICIPEN EN LA RUA DE CARNESTOLTES DE PUIGCERDÀ

Uns 500 infants de Puigcerdà han participat aquest divendres a la tradicional rua infantil de Carnestoltes.Els carrers s'han omplert de música i colors mentre els alumnes, mestres i alguns familiars mostraven les seves disfresses.

Uns 500 infants de les escoles Alfons I, Llums del Nord i Vedruna i de la llar d'infants municipal han participat aquets divendres a la tradicional rua infantil de Carnestoltes de Puigcerdà. Els carrers s'han omplert de música i colors mentre els alumnes, mestres i alguns familiars mostraven les seves disfresses. Tots ells han recorregut els carrers del nucli urbà fins a la plaça de l'ajuntament, on han estat rebuts per la Reina Carnestoltes. 

Enguany, les difresses escollides per l'alumnat han tornat a ser molt variades. Així, s'han vist dentistes, crispetes, termòmetres, personatges de Charlie i la fàbrica de xocolata, o els picapedra. Els infants de l'escola Llums del nord han escollit el tema del món de Harry Potter, mentre que els de l'escola Vedruna han optat pels dolços, com ara caramels, gelats o galetes. 

La resta de poblacions cerdanes també es troben immerses en la celebració del Carnaval. Aquest dijous Gras moltes escoles ham celebrat la Rostita i els actes continuaran al llarg de setmana i fins dilluns.