NEIX EL CARNET JOVE DE CERDANYA AMB UNA QUARANTENA D'EMPRESES COL·LABORADORES

vNEIX EL CARNET JOVE DE CERDANYA AMB UNA QUARANTENA D'EMPRESES COL·LABORADORES. La iniciativa vol ajudar al comerç local i oferir als joves descomptes en productes i serveis. NEIX EL CARNET JOVE DE CERDANYA AMB UNA QUARANTENA D'EMPRESES COL·LABORADORES. La iniciativa vol ajudar al comerç local i oferir als joves descomptes en productes i serveis.

Els i les joves de Cerdanya disposen des d'ara del carnet jove comarcal, una eina per utilitzar als serveis i comerços locals. La iniciativa, impulsada des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal, té un doble objectiu: ajudar a empreses i comerços locals a tenir més visibilitat entre aquest col·lectiu, al mateix temps que li ofereix descomptes en productes i serveis. 

Des de fa uns anys els i les joves de Cerdanya ja disposaven d'un carnet de descomptes però només d'àmbit local i, per tant, amb el nou carnet s'ampliarà de manera considerable el ventall d'avantatges. Des de l'Àrea de Joventut volen que aquesta nova eina ajudi a arrelar el jovent al territori. 

Des de l'ens cerdà han explicat que ja hi ha una quarantena d'empreses de diferents àmbits que s'han sumat al projecte i la previsió és que la xifra augmenti en les properes setmanes. De fet, els seus impulsors fan una crida als establiments cerdans perquè formin part de la iniciativa, per tal de gaudir d'avantatges com ara major visibilitat o publicitat sense cost a través de la pàgina web i aplicació de mòbil no només a Cerdanya sinó arreu de Catalunya. 

El carnet jove cerdà s'adreça a nois i noies d'entre 12 i 30 anys.

Parlen al vídeo: 

LAIA GIRÓS, DIRECTORA GENERAL DE L'AGÈNCIA CATALANA DE JOVENTUT

CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA