NEIX LA XARXA D’EMPRENEDORES PALLARESES PER CREAR VINCLES ENTRE ELLES

Aquest dimecres a la tarda s’ha realitzat la primera trobada de la Xarxa d’emprenedores pallareses. Un espai que vol ser punt de trobada i d’intercanvi d’idees i creació de sinèrgies.

Aquest dimecres a la tarda s’ha realitzat la primera trobada de la Xarxa d’emprenedores pallareses. Un espai que vol ser punt de trobada i d’intercanvi d’idees i creació de sinèrgies. La Xarxa ha estat promoguda per l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarca del Pallars Jussà i Pallarsactiu amb la col·laboració d’altres entitats i ja compta amb una trentena de participants.
En aquesta primera ocasió s’ha organitzat una jornada de treball ha culminat en un sopar però abans s’han visitat projectes empresarials de les mateixes membres de la xarxa.

La mostra està en què les diferents activitats proposades al llarg de la tarda, així com el sopar, han tingut molt èxit de participació. I s’espera que aquesta sigui la primera de moltes trobades.

Aquesta primera trobada s’ha dut a terme al Pallars Jussà, però des de Pallarsactiu, que també engloba Pallars Sobirà, es vol fer extensiu a la comarca veïna i crear vincles entre totes les emprenedores.

Parlen al vídeo:

EVA FITER, GERENT PALLARSACTIU

JOSEP MARIA TARRAT, TÈCNIC PROMOCIÓ ECONÒMICA PALLARS JUSSÀ