NOUS EQUIPAMENTS ESPORTIUS A BELLVER: UN PARC DE CAL·LISTÈNIA AMPLIAT I UN NOU GIMNÀS EXTERIOR

Bellver de Cerdanya ha ampliat els equipaments esportius a l'aire lliure amb la renovació del parc de calistènia, situat davant del poliesportiu, i un nou gimnàs exterior, ubicat a tocar del Parc Central. 

La instal·lació dels nous aparells forma part d'una de les propostes seleccionades dels pressupostos participatius d'enguany amb el propòsit de promoure l'activitat física i els hàbits saludables. 

Cada aparell disposa d'una placa explicativa dels exercicis que s'hi poden fer i també hi ha aparells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Tot plegat ha tingut un cost de gairebé 15.000 euros.

Aquests nous equipaments se sumen als que ja té Bellver en aquesta zona, com ara la piscina o les pistes de volei platja i pàdel. Pel que fa al projecte de construcció del nou poliesportiu, des de l'ajuntament han explicat que hi continuen treballant tot i haver-se disparat el cost de les obres.

Des del consistori han afegit que la intenció és fer un nou pavelló a tocar i mantenir l'actual per a usos esportius i socials, com fins ara. 

Parlen al vídeo:

JOAQUIM ROMERO, REGIDOR D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE BELLVER DE CERDANYA