TUIXENT RECUPERA EL CAMP D’APRENENTATGE

L’Entorn d’Aprenentatge de Tuixent, fins ara impulsat per l’Ajuntament, es converteix en Camp d’Aprenentatge, amb dos professionals que ofereixen la descoberta de l’entorn o activitats en altres punts del territori.

L’Ajuntament de Josa i Tuixén recupera el Camp d’Aprenentatge de Tuixent-Cadí Moixeró. El servei educatiu ha estat Entorn d’Aprenentatge durant els darrers anys, impulsat pel consistori. L’objectiu era donar a conèixer l’entorn des de vessants científiques, tecnològiques i socials. El canvi, principalment, implica que el Departament d’Educació, de la Generalitat de Catalunya, aportarà la dotació econòmica dels docents. 

El camp és gestionat per dos professionals que ofereixen activitats a l’entorn i també es desplacen amb iniciatives, com la maleta pedagògica, que va sorgir durant la pandèmia. També visites a d’altres equipaments com el Museu de les Trementinaires o el jardí botànic. 

El Camp d’Aprenentatge treballa al voltant la figura de les Trementinaires, del Parc Natural Cadí Moixeró i de Tuixent, com a poble de muntanya. 

Parlen al vídeo:

MARTA POCH, ALCALDESSA DE JOSA I TUIXÉN