NOVA CONVOCATÒRIA DEL PRÀCTICUM ODISSEU

Setena convocatòria d’ajuts al Pràcticum Odisseu, per incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats, situades en municipis rurals. Aquesta iniciativa, coordinada des del Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya, busca promoure la competitivitat empresarial i el retorn i establiment dels joves a les zones rurals. 

La durada de les estades ha de ser amb un mínim de 300 hores, per fer fins al 15 de setembre, abans que acabi el curs acadèmic vigent. La remuneració de les pràctiques serà d’un mínim de 6 euros bruts per hora, 3 dels quals estaran subvencionats pel programa. 

El projecte està dirigit a estudiants universitaris de grau, que hagin superat el 50% dels crèdits, i a estudiants de Màster oficial. L’any passat es van presentar 27 ofertes de pràctiques entre Alt Urgell i Cerdanya, 15 d’aquestes van ser a Alt Urgell, i en total es van arribar a cobrir 14 places.

Les empreses interessades a presentar ofertes ho poden fer fins a l’11 de març i els estudiants podran enviar la seva candidatura entre el 21 de març i el 21 d’abril.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, GERENT CONSORCI GAL ALT URGELL - CERDANYA