NOVA EDICIÓ DEL CICLE TASTET D’OFICIS A ESTAMARIU

La segona edició del cicle ‘Tastets d’Oficis’, impulsat per la Fundació Planes Corts, ja ha esgotat gairebé totes les places pels onze tallers que es programen enguany, sobre artesania, comunicació i natura.

La Fundació Planes Corts posa en marxa una nova edició del ‘Tastet d’oficis’. En total s’han programat onze tallers d’artesania, mecànica, aprofitament dels recursos de la natura i comunicació. La primera proposta en encetar la segona edició ha estat un taller de formatge de pasta tova, a la Formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall. 

Les places per a la resta de tallers de l’any ja estan gairebé esgotades. Entre les activitats hi ha tallers de ceràmica, d’estampació botànica i d’identificació dels bolets en els boscos de l’entorn. 

L’organització remarca que s’estan assolint els tres objectius marcats. El primer, incentivar l’emprenedoria.  

La primera edició del cicle Tastes d’Oficis va comptar amb la participació de gairebé 150 persones. 

Parlen al vídeo: MONTSE FERRER, DIRECTORA DE LA FUNDACIÓ PLANES CORTS