NOVA ZONA DE LIMITACIÓ D’ESTACIONAMENT PER TEMPS A LA POBLA DE SEGUR

La Pobla de Segur ha implementat una nova zona blava gratuïta al centre del poble controlada per rellotge. Concretament a l’encreuament entre l’avinguda Sant Miquel del Pui i l’avinguda Catalunya. Es tracta d’una zona d’aparcament rotatori per facilitar l’aparcament temporal i evitar que hi hagi vehicles estacionats de llarga durada.

La Pobla de Segur ha implementat una nova zona blava gratuïta al centre del poble controlada per rellotge. Concretament a l’encreuament entre l’avinguda Sant Miquel del Pui i l’avinguda Catalunya. Es tracta d’una zona d’aparcament rotatori per facilitar l’aparcament temporal i evitar que hi hagi vehicles estacionats de llarga durada. De manera que es limita l’estacionament a 20 minuts seguits per vehicle a cada plaça.
Aquesta normativa està en vigor des de les 8 del matí fins a les 2 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 9 de la nit.
El període d’estacionament s’ha de marcar amb disc de rellotge o bé fent una anotació manual.
Aquest mateix sistema d’estacionament limitat per temps ja s’utilitza a altres indrets de la Pobla, concretament a les places de davant de l’església.