NOVENA VICTÒRIA DEL CADÍ LA SEU A LA LLIGA

El Cadí La Seu s’imposa al Tenerife, al Palau d’Esports, per 85 a 54, i aconsegueix la novena victòria de la Lliga, que les situa en onzena posició a la classificació. Tot i que les rivals han tingut oportunitat d’igualar el marcador, les urgellenques han reaccionat abans de la mitja part.

Febrer 6, 2023 - 22:31

El Cadí La Seu aconsegueix a casa, la novena victòria de la Lliga, davant el Tenerife. Les urgellenques han dominat el partit des de l’inici, amb un resultat al final del primer quart de 23 a 14. L’equip rival ha trobat oportunitats per retallar distàncies, però les del Cadí han reaccionat i el marcador ha estat de 35 a 24, al finalitzar la primera meitat.

La defensa de les blanc-i-blaves ha estat clau, en l’inici de la segona part, quan han ampliat distàncies al marcador, amb trenta punts d’avantatge per a les locals. Watts ha liderat el partit en els últims de joc i el partit ha finalitzat 85 a 54.

El Cadí La Seu es situa en onzena posició a la classificació, amb la novena victòria.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU