SERRA ESPERA OBTENIR BONS RESULTATS EN EL NOU ESCENARI POLÍTIC DE PUIGCERDÀ

Joan Manel Serra, candidat a l’alcaldia de Puigcerdà, per Esquerra Republicana; espera, que el nou escenari polític de la ciutat, sense Albert Piñeira, permeti superar els tres regidors obtinguts, en les passades eleccions.

El candidat d’Esquerra Republicana a Puigcerdà, Joan Manel Serra, espera obtenir bons resultats en les eleccions municipals, amb un nou escenari polític, sense Albert Piñeira, després de 12 anys al capdavant del consistori cerdà. L’acte de presentació de la candidatura ha comptat amb la presència de Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu del partit. 

La llista del partit ja està definida, tot i que falta fer públiques tres persones perquè es vol mantenir els votants a l’expectativa. Serra espera superar els 3 regidors que van aconseguir en les últimes eleccions.

Vilalta, per la seva part, ha explicat que l’objectiu d’Esquerra Republicana és incrementar candidatures als municipis de l’Alt Pirineu, a part de les llistes que es mantenen del 2019. 

El candidat d’Esquerra a Puigcerdà, Joan Manel Serra, actualment és regidor de l’oposició a Puigcerdà i aquesta, serà la segona vegada que es presenta com a candidat a l’alcaldia. 

Parlen al vídeo:

JOAN MANEL SERRA, CANDIDAT ERC A PUIGCERDÀ

MARTA VILALTA, SECRETÀRIA GENERAL ADJUNTA I PORTAVEU ERC