OBERTES SUBVENCIONS PER INICIATIVES SOLIDÀRIES I PER A LA PROMOCIÓ DE LA SEU D’URGELL

L’ajuntament de la Seu d’Urgell convoca un ajut per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu, que s’impulsin aquest 2023. D’altra banda, fins aquest divendres, també es poden presentar sol·licituds per a la subvenció per a la promoció del municipi.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell obre, aquest dimecres, la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques, que impulsin iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu, aquest 2023. L’ajut compta amb un pressupost de més de 21.000 euros i l’import per a cada sol·licitant es definirà segons les bases reguladores. 

La petició és pot fer telemàticament fins el 21 de març. D’altra banda, fins aquest divendres, 3 de març, també es poden presentar les sol·licituds per a la subvenció per a la promoció del municipi. 

Aquest ajut s’adreça a persones que han obert un negoci a la ciutat o que han fet reformes o millores en negocis ja existents, durant el 2022. Les bases concreten que la subvenció vol fomentar el sector comercial i de serveis, i prioritza els emprenedors menors de 35 anys o majors de 55. 

La convocatòria compta amb una dotació pressupostària de 22.000 euros i la quantitat màxima per a cada sol·licitant és de 4.000 euros.