OLIANA RECUPERA EL CASAL DE JUBILATS NOSTRA SENYORA DELS ÀNGELS

El Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels torna a l’activitat després de la pandèmia, amb noves activitats i la Festa de l’entitat. La nova junta ha valorat molt positivament l’acollida de les propostes

El Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels, a Oliana, reprèn l’activitat després de la pandèmia. Aquest cap de setmana han celebrat la Festa de l’entitat amb berenar i ball, per celebrar el dia de la dona i el dia del pare, conjuntament. La nova junta, es va constituir a finals d’any i des de llavors treballa per organitzar diferents propostes, amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a la gent gran. 

El Casal compta amb uns dos-cents socis i sòcies actualment i valoren molt positivament la resposta que ha tingut la població al retorn de l’entitat. A part de les activitats també en destaquen la gent que al migdia hi va a jugar a cartes. 

Des de la junta demanen el suport de l’administració per condicionar l’espai.

El Casal s’ubica dins un espai de l’anomenat, edifici dels Hermanos, contigu a la Capella Nostra Senyora dels Àngels, i que antigament havia estat l’escola del poble. 

Parlen al vídeo: DOMINGO MIGUELES, PRESIDENT DEL CASAL DE JUBILATS D’OLIANA