PAULA STRAUTMANE SEGUIRÀ AL CADÍ LA SEU UNA TEMPORADA MÉS

Paula Strautmane renova amb el Sedis Bàsquet i seguirà al Cadí La Seu una temporada més. La letona encara un any més a l’equip amb la mirada posada en nous reptes.

Paula Strautmane i el Sedis Bàsquet han arribat a un acord de renovació per tal que la letona segueixi jugant al Cadí La Seu la temporada que ve. La jugadora exterior, que va tenir un gran pes en la rotació de la temporada passada, encara amb ambició nous reptes.

“És la primera vegada que em quedo en un equip dos anys seguits. Conec la ciutat, la gent i crec que realment m’ajudarà a preparar-me per l’EuroCup aquest any que ve perquè és un altre repte i crec que aquest equip té molt potencial i m’agradaria ajudar a l’equip i al club tant com pugui, a la vegada que creixo com a jugadora”
Strautmane ha remarcat el gran lligam entre l’equip, l’afició i el club. En aquest sentit, assegura que es senten molt estimades per la ciutat.
Des del club expliquen que en veure el rendiment esportiu de la letona els primers mesos van saber que seria una peça important dins l’equip. L’entrenador del Cadí La Seu, Jordi Acero, en destaca el bon nivell defensiu.

“Sento que aquesta temporada no he acabat amb la feina aquí, sento que puc aportar més i és per aquest motiu que em quedo, per ensenyar a l’afició del que soc capaç”
Amb aquesta última renovació, el Cadí La Seu ja compta amb sis jugadores confirmades per aquesta temporada 2022 – 2023.

Parlen al vídeo:

PAULA STRAUTMANE, JUGADORA CADÍ LA SEU