EL PUNT ÒMNIA ENTREGA GAIREBÉ 130 DIPLOMES A USUARIS I USUÀRIES

Gairebé 130 persones han participat en algun dels 22 tallers, organitzats pel Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, que avui ha fet entrega de diplomes com a reconeixement del treball.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha fet el lliurament, aquest dimarts, dels diplomes a usuaris i usuàries, que han finalitzat enguany algun dels 22 tallers, de diferents temàtiques que s’han ofert. L’acte, que enguany recupera el format habitual d’abans de la pandèmia, ha fet entrega de gairebé 130 diplomes, com a reconeixement a l’esforç i treball dels participants.

Enguany els tallers han comptat amb la participació del Projecte Picot, l’Associació de Dones i Confraresses de l’Alt Urgell, el Taller Claror, i per primera vegada, la Fundació Sant Hospital.

El Punt Òmnia organitza tallers sobre alfabetització digital, com els fulls de càlcul o processadors de text; alfabetització informacional, que inclou seguretat a la xarxa i correus electrònics; i alfabetització multimèdia, sobre creació de vídeos i presentacions amb fotos.

Parlen al vídeo:

ESTER COLLADO, DINAMITZADORA PUNT ÒMNIA

MARIAN LAMOLLA, TINENT ALCALDE ATENCIÓ A LES PERSONES LA SEU D’URGELL