ELS INCENDIS DE PERAMOLA I ALTÉS ESTAN CONTROLATS I BOMBERS SEGUIRÀ A LA ZONA

Bombers seguirà a la zona encara que els incendis de Peramola i Altés ja es troben en fase de control. En el cas de Peramola s’hi mantindran uns 4 quilòmetres de línia d’aigua.

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi de Peramola aquest dilluns a la tarda, després que més de 100 persones amb una cinquantena de recursos terrestres i aeris hagin estat remullant la zona durant tot el dia i controlant el perímetre. La baixada de temperatura i l’augment de la humitat durant el dia, han estat un dels elements a favor perquè els focus secundaris que més preocupaven no hagin revifat.

Respecte les pintures rupestres que es troben al roc del Cogul, els Agents Rurals, han confirmat que no s’han vist afectades, tot i la proximitat de l’incendi.
Encara que el foc estigui en fase de control i les previsions siguin bones es mantindran més de 4.000 metres de línia d’aigua i efectius dels Bombers seguiran a la zona.

L’incendi forestal d’Altés, que va tenir lloc divendres a la tarda, al municipi de Bassella, també es troba controlat i dotacions dels Bombers seguiran controlant la zona.

Parlen al vídeo:

JORDI MARTÍ, CAP SUPORT BOMBERS INCENDI PERAMOLA

RICARD PÉREZ, DELEGAT GOVERN ALT PIRINEU I ARAN