L'EXPOSICIÓ DELS 10 ANYS DE L'AMI ES POT VEURE A LLÍVIA FINS EL 3 DE JULIOL

La sala d'actes de l'ajuntament de Llívia acull aquests dues l'exposició commemorativa dels 10 anys de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) amb el lema “L’independentisme, la força del món local”. La mostra és un recull cronològic i temàtic dels moments més destacats que ha viscut l’associació.

La sala d'actes de l'ajuntament de Llívia acull aquests dies l'exposició commemorativa dels 10 anys de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) amb el lema “L’independentisme, la força del món local”. La mostra és un recull cronològic i temàtic dels moments més destacats que ha viscut l’associació, com el 9N o l'1O.

L'exposició comença amb els seus inicis, a Vic a últims de l’any 2011. En el recorregut expositiu també es fa una referència als projectes de futur i també s’hi explica les campanyes que s’han realitzat en aquests 10 anys.

La mostra itinerant es podrà visitar a Llívia fins el 3 de juliol. Serà l'única població cerdana que acollirà la mostra. De fet, alguns alcaldes de la comarca van participar divendres passat a l'acte d'inauguració, que va continuar amb una taula rodona on es va posar de relleu la importància de guanyar més alcaldies independentistes de cara a les municipals del 2023.

Des de l'AMI consideren que l'itinerància de l'exposició permet tornar als pobles i ciutats i els ajuda a ser presents al món local que és on, segons consideren, 's'aconsegueix la força de l'independentisme'.

Parlen al vídeo:

ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA I REPRESENTANT AMI CERDANYA