PERAMOLA CELEBRA L’ACTE CENTRAL DE L’ANY LITERARI JOSEP ESPUNYES

Peramola ha acollit aquest diumenge al matí l’acte central de l’Any Literari Josep Espunyes al Pirineu amb un homenatge a l’escriptor a la plaça Josep Roca.
Isidre Domenjó, president de l’Associació Llibre del Pirineu; Albert Turull, director dels serveis territorials de Cultura de Lleida; i Ramon Besora, editor i escriptor peramolí; han acompanyat Espunyes en els parlaments inicials.
Durant l’acte s’ha anunciat la reedició del llibre ‘Notes mínimes d’un paisatge’ per part d’Edicions Salòria, que es presentarà a Peramola i a la Fira del Llibre del Pirineu, que tindrà lloc a Organyà.
Un grup de veïns i veïnes de Peramola han fet la lectura d’alguns poemes i l’acte ha acabat amb l’actuació de Quim Sabaté, que ha interpretat poemes d’Espunyes musicats.
La celebració ha servit per presentar un llibret on es recopila la trajectòria de l’autor que s’ha entregat als assistents, els quals han demanat la dedicatòria d’Espunyes.
L’acte ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida.

Parlen al vídeo:
ALBERT TURULL, DIRECTOR SERVEIS TERRITORIALS CULTURA DE LLEIDA GENERALITAT
ISIDRE DOMENJÓ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ LLIBRE DEL PIRINEU
JOSEP ESPUNYES, ESCRIPTOR