EL CADÍ LA SEU S’IMPOSA EN EL PRIMER PARTIT DELS PLAYOFF PER 57 A 75

Abril 25, 2022 - 04:36
Abril 28, 2022 - 05:01

El Cadí La Seu s’imposa en el partit d’anada dels quarts de final del Playoff, per 57 a 75, a la pista del Casademont Zaragoza. La defensa, el rebot i l’encert a la cistella de les urgellenques ha fet que les rivals no tinguessin opció i el primer partit de la fase final de la Lliga s’ha decantat a favor del Cadí.

Inici del partit favorable per les blanc-i-blaves amb l’encert de Tunstull, Pivec, i Etxarri que ha sumat els primers punts en el seu retorn a la pista. Tram final de la primera part intents amb domini urgellenc, que ha anat al descans per 27 a 35.
Peña ha seguit ampliant l’avantatge pel Cadí a la tornada dels vestidors i Lukacovicova ha posat dempeus l’afició urgellenca amb dos triples. Últims minuts del partit amb moltes faltes que han permès a les urgellenques seguir sumant al marcador i sentenciar l’enfrontament amb un resultat de 57 a 75.
Bon resultat pel Cadí La Seu que aquest dijous rebrà les aragoneses al Palau d’Esports per disputar el partit de tornada.