PERAMOLA ES PREPARA PER TORNAR A CELEBRAR AMB NORMALITAT LA FESTA MAJOR

El jovent de Peramola treballa per enllestir la Festa Major d’enguany, que retorna a la programació d’abans de la pandèmia. La celebració començarà oficialment aquest divendres i s’allargarà fins dilluns vinent.

La Joventut de Peramola última els preparatius per tornar a viure una Festa Major com abans de la pandèmia. Durant aquesta setmana els i les joves es troben a la plaça, ja que són els encarregats del muntatge de les llotges, la barra i l’escenari.  

Els actes de les festes s’han iniciat amb sessions de cinema a la fresca i aquesta mitja nit tindrà lloc la punxada de la cervesa. Divendres es dona el tret de sortida oficial amb el repic des del campanar, una gimcana amb xocolatada, i la programació de la nit comença amb la segona edició del correplaces, on hi participaran gairebé dues-centes persones.

Dissabte, a partir de les 17h de la tarda, tindrà lloc la Trobada Gegantera, en la qual hi participaran una desena de colles, vingudes d’arreu de Catalunya. Enguany, l’acte comptarà amb una celebració especial, ja que els gegants Honorata i Rocafesa, de la colla Maitips de Peramola, celebren el vint-i-cinquè aniversari.
La Festa Major clourà el dilluns amb el tradicional sopar de jovent, seguit per una nit de discomòbil.

Parlen al vídeo: MARC BONET, PRESIDENT ASSOCIACIÓ CULTURA I FESTIVA JOVENTUT DE PERAMOLA