PERE ARAGONÈS INSISTEIX EN ELS JJOO COM UNA OPORTUNITAT DE TERRITORI

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha parlat en el discurs inaugural de la Trobada Empresarial al Pirineu, sobre la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern 2030 i el pla estratègic per impulsar el territori.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Trobada Empresarial al Pirineu, al Palau d’Esports, on ha estat rebut amb la presència de membres de la plataforma Stop JJOO.
El president ha fet un balanç del primer any de legislatura a l’Alt Pirineu i Aran, amb projectes com el d’INEFC Pirineus, que creu que exemplifiquen el canvi de dinàmica del Govern al territori. En aquest sentit, ha insistit en que la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern 2030 és una oportunitat que incentivarà millores en infraestructures.

Aragonès ha assegurat que les inversions s’han de fer encara que no hi hagi Jocs Olímpics, tot i això creu que, una vegada s’expliqui el projecte, aquest rebrà un ampli suport de la ciutadania.
El president ha explicat que el Govern vol avançar cap a la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de les comarques de muntanya, a través d’un pla estratègic Pirineus 2030.

El president de la Generalitat ha aprofitat la jornada a la Seu d’Urgell per visitar una finca gestionada per Integra Pirineus i el Parc Olímpic del Segre.
Parlen al vídeo: PERE ARAGONÈS, PRESIDENT GENERALITAT DE CATALUNYA