LA SEGONA JORNADA DE LA TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU ES CENTRA EN L’ECONOMIA

La segona jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu ha abordat la situació econòmica incerta i ha servit per conèixer les perspectives de futur dels assistents a través del baròmetre.

La segona jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha centrat en abordar la situació econòmica incerta, que el president de la Trobada, Josep Serveto, atribueix a la recuperació econòmica després de la pandèmia, impactada pel conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna, que està provocant un increment de preus en matèries primeres i energia.

Per la seva part, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, creu que el teixit empresarial és clau per al progrés del territori.

Durant la jornada s’ha realitzat un baròmetre a través de l’aplicació de l’esdeveniment, per conèixer les perspectives de futur. La majoria dels assistents creu que enguany creixerà la facturació i augmentaran els beneficis. En aquest sentit, més de la meitat han assegurat haver apujat més d’un 5% els preus de venda.
Les xerrades i conferències d’avui han comptat amb diferents professionals del sector de l’economia, com la consellera del Banc d’Espanya, Núria Mas o la directora de Greenpeace Espanya, Eva Saldaña.

Parlen al vídeo:

JOSEP SERVETO, PRESIDENT TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL