PIRINEUS TV RETRANSMETRÀ LES FALLES D’ERILL LA VALL EN DIRECTE AMB TECNOLOGIA 5G

Pirineus Televisió retransmetrà, amb tecnologia 5G, la baixada de falles d’Erill la Vall, aquest dissabte, 9 de juliol. L’esdeveniment es podrà seguir en directe a través de la televisió i del web, a partir de les 22h.

Pirineus TV retransmetrà la baixada de falles d’Erill la Vall utilitzant, per primera vegada, tecnologia 5G al Pirineu català. Es tracta d’un projecte pilot impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Mobile World Capital Barcelona i Fundació i2CAT, en el marc de l’estratègia 5G de Catalunya.

La retransmissió en directe, tant per la televisió com pel web, es farà aquest dissabte, 9 de juliol, a partir de les 22h de la nit; i comptarà amb una unitat mòbil amb quatre càmeres per seguir les falles i dos periodistes utilitzant dispositius 5G: un d’ells a l’inici de l’esdeveniment i l’altre a la plaça del poble, on finalitza el recorregut.

Telefònica proporcionarà la cobertura 5G, necessària per fer la retransmissió en directe, i que permetrà testejar la connexió en directe amb dispositius mòbils, que permeten millorar l’experiència dels professionals i de l’usuari final.

Aquesta primera prova pilot compta amb el lideratge de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran; i amb el suport de la Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, els ajuntament de la Seu d’Urgell, Tremp, Vall de Boí i el Patronat de la Vall de Boí.

L’esdeveniment es podrà seguir en directe a Pirineus Televisió i al web pirineustv.cat, a través del menú de navegació i d’un enllaç a la pàgina d’inici.