PLANTAT D’ARBRES PER FER OMBRA I NOU EQUIPAMENT INFANTIL AL PARC BOIXAREU DE LA POBLA

Aquesta setmana han començat els treballs de plantat de nou arbrat a la Pobla de Segur i també ja s’ha instal·lat el nou equipament infantil al parc Alcalde Boixareu.

Aquesta setmana han començat els treballs de plantat de nou arbrat a la Pobla de Segur. S’ha començat per la zona de l’estació però la idea és plantar 110 arbres de diferents espècies en diversos punts del municipi i sobretot fer una zona d’ombres al remodelat parc Alcalde Boixareu. Una iniciativa sortida del procés participatiu.

Al mig del parc, a la zona verda actual, hi va una zona més frondosa d’arbrat però també se’n plantarà en altres espais del parc per generar petites zones d’ombra.

Un altre element sorgit del procés participatiu sobre el parc i que ja s’hi troba instal·lat és un nou equipament infantil. Aquesta demanda va ser feta també des del consell d’infants.

Es calcula que a finals de març estaran tots els arbres plantats. S’havien destinat uns 30.000 euros a les actuacions sorgides del procés participatiu. Una xifra que amb la plantació de la resta d’arbres en altres punts del municipi pujarà fins a 40.000.

Parlen al vídeo:

MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR