PLE ABSOLUT EN LA 8a EDICIÓ DEL CERDANYA HAPPY WALKING

Des de dijous i fins diumenge la comarca ha acollit la 8a edició del Cerdanya Happy Walking. L'activitat, que forma part dels dotze Festivals del Senderisme dels Pirineus, ha omplert les cent places disponibles per a les sis sortides guiades. Des del Consell Comarcal cerdà s'han mostrat molt satisfets de la bona acollida que ha tingut, sobretot les excursions del cap de setmana. 

Una caminada per la falda de la Tosa, els secrets amagats de la Batllia, el torrent de Montmelús, el Puig de Baltarga, la nocturna al Cap del Reg i la sortida que combina senderisme i ioga a Prullans, han estat les propostes d'aquesta edició. 

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en finalitzar, els participants gaudeixen d'un tast de productes locals. A més de les excursions de senderisme i marxa nòrdica, també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels

participants de l’excursió nocturna i un concert de música tradicional dels Pirineus a Ger.

El Cerdanya Happy Walking és una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC DE TURISME DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA