PRATS I SANSOR ES PREPARA PEL SEGON FESTIVAL FAMILIAR 'SONS DE L'ERA'

PRATS I SANSOR ES PREPARA PER EL SEGON FESTIVAL FAMILIAR 'SONS DE L'ERA' QUE TINDRÀ LLOC EL DISSABTE 27 DE MAIG. L'organaització ha ampliat enguany l'horari del festival.

El 27 de maig se celebra a Prats i Sansor la segona edició de Sons de l’Era, un festival de música gratuït pensat per a tots els públics, de caire proper i familiar. En aquesta edició l’organització es proposa ampliar l’horari del festival, començant a l’hora del vermut i oferint tallers, fira d’artesania i mostres vàries d’entitats de la comarca com ara la Colla Castellera i la Colla Bastonera de Cerdanya.

El festival, ubicat al costat de l’antiga fusteria Teixidor, segueix amb la voluntat de crear nous espais de cultura, trobada, intercanvi i oci de caràcter local i de proximitat als veïns i veïnes de la comarca.

És una iniciativa impulsada per un grup d’amants de la música, la cultura i la natura, que amb el desig de tirar endavant aquest projecte creen l’Associació Festuca Gautieri, declarant-se així en favor de la cura de l’entorn natural. És per aquest motiu que un dels eixos a destacar del festival tracta de generar el mínim impacte ambiental.

El Festival començarà a l'una del migdia amb un vermut musical. Al llarg de la jornada hi haurà l’actuació de Lanzaco, Amor de Dj & The Pockets, Elsa Guerra, VēMōdjs i Rita la Pinchaora, que aniran posant música en diferents moments del dia. També hi haurà espai gastronòmic. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Prats i Sansor i altres noves col·laboradors.