ALFONS CASAMAJÓ ENCARA EL SEU CINQUÈ MANDAT A GER

Abans de les eleccions municipals del 28 de maig, alguns municipis ja saben qui serà el seu alcalde o alcaldessa. A Cerdanya, això passa a tres municipis. Un d'ells, Ger, on ALFONS CASAMAJÓ de junts ENCARA EL SEU CINQUÈ MANDAT

Abans de les eleccions municipals del 28 de maig, alguns municipis ja saben qui serà el seu alcalde o alcaldessa. Són aquells llocs on només s'ha presentat una única candidatura. A Cerdanya, aquest cas passa a Montellà i Martinet, on l'alcaldessa serà la republicana Roser Bombardó; Lles, on l'ajuntament l'encapçalarà una altra dona, Ester Castilla amb Fem Poble Som Poble Acord Municipal (vinculat a ERC); i Ger, on Alfons Casamajó de Junts sumarà la seva cinquena legislatura. De fet, a Ger és la primera vegada que només es presenta una candidatura. Casamajó assegura que no s'esperava ser llista única i que aquest fet ha fet reformular la seva campanya.

Així, doncs, l'actual batlle s'ha mostrat satisfet de la feina feta aquests 16 anys al conistori, ja que “han pogut ser partícep de la transformació del municipi al llarg d'aquests anys”, ha dit. Casamajó ha afegit que “al portar tant temps, ha pogut veure tot el procés des de la idea al projecte executat”. Ara, doncs, encara el seu cinquè mandat amb alguns reptes.

La llista de Junts per Ger la completen Josep Maria Isern, Lourdes Comenges, Aida Reus, Marc Comas, Susana Criado i Eva Sanchis.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER