PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL VIANDA I AMB PERSPECTIVES DE CREIXEMENT

La Pobla de Segur ha celebrat aquest dissabte la primera edició del festival gastronòmic Vianda. Un esdeveniment que porten dos anys treballant-hi però que a causa de la pandèmia no s’ha pogut dur a terme fins aquesta any.

La Pobla de Segur ha celebrat aquest dissabte la primera edició del festival gastronòmic Vianda. Un esdeveniment que porten dos anys treballant-hi però que a causa de la pandèmia no s’ha pogut dur a terme fins aquesta any. La idea és potenciar i dinamitzar el sector càrnic del municipi, així com la resta de productors agroalimentaris a través d’un certamen que ha combinat tastos, demostracions, concerts i jocs infantils. 

Des del consistori ja es contempla ampliar el festival amb la idea que tinguin cabuda tots els sectors de la cadena alimentària que hi ha al voltant de la carn.

Malgrat la pluja persistent que va caure durant tot el matí i primera hora de la tarda, fet que va fer traslladar algunes de les activitats a l’interior de l’edifici polivalent de la Serradora, al vespre es va poder fer el taller culinari amb Marc Riba i el tast d’hamburgueses, elaborades pels productors del municipi. També el concert va comptar amb molta afluència de públic.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR