PRIMERA VICTÒRIA DEL CADÍ LA SEU A LA LLIGA DAVANT EL CASADEMONT SARAGOSSA

El Cadí La Seu capgira el partit contra el Casademont Saragossa, en l’última part i s’imposa al conjunt aragonès amb un resultat de 84 a 76, davant l’afició, al Palau d’Esports. Les urgellenques han aconseguit la primera victòria de la Lliga.

El Cadí La Seu aconsegueix la primera victòria de la Lliga, davant el Casademont Saragossa, amb un resultat de 84 a 76. La cita ha començat amb un intercanvi constant de cistelles, que ha tancat el primer quart amb un resultat de 19 a 24. El domini del rebot i la defensa de les rivals, però, ha fet ampliar l’avantatge al marcador, amb un resultat de 33 a 44 a la mitja part. 

El conjunt aragonès ha tornat de vestuaris amb la mateixa intensitat i ha aconseguit una diferencia de 19 punts, al seu favor. Les del Cadí, però, han  escurçat el resultat i el treball en defensa ha fet que capgiressin el partit. Els tirs lliures en els últims minuts han permès sentenciar la victòria del conjunt urgellenc, amb un resultat de 84 a 76, davant l’afició, al Palau d’Esports. 

El Cadí La Seu viatja aquesta setmana a la República Txeca per enfrontar-se al primer partit de l’EuroCup Women, contra el Zabiny Brno.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU