PRIMERS TALLERS DE LA MOBILE WEEK A LA SEU D’URGELL DIRIGITS A LA GENT GRAN

La Mobile Week comença xerrades i activitats a la Seu d’Urgell que s’allargaran fins aquest dissabte, dia 14. Un dels primers tallers ha estat sobre el funcionament de l’IdCat Mòbil, en aquesta ocasió, dirigit a la gent gran.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha estat l’encarregat d’impartir el primer taller de la Mobile Week Catalunya a la capital alt urgellenca. L’esdeveniment va començar dimarts amb xerrades sobre infants i pantalles, i aquest dimecres ha tingut lloc un taller sobre el funcionament de l’IdCat Mòbil, dirigit a majors de 65 anys.

Els participants al taller han aprés que l’IdCat és un sistema d’identificació digital que permet a l’usuari fer tràmits i gestions amb l’administració pública. A la part final de l’activitat han pogut investigar i practicar com han d’utilitzar aquesta eina.
La proposta es tornarà a oferir demà, dijous, a les 15h de la tarda, i serà obert a tota la ciutadania. En aquesta ocasió, però, ha estat el torn de la gent gran, un col·lectiu afectat per la fractura digital.

La Mobile Week programa tallers, activitats i xerrades fins aquest dissabte, 14 de maig.

Parlen al Vídeo: ESTER COLLADO, DINAMITZADORA PUNT ÒMNIA