PROCÉS PARTICIPATIU PER COMPLEMENTAR EL PARC ALCALDE BOIXAREU A LA POBLA DE SEGUR

La Pobla de Segur ha començat aquesta setmana el procés participatiu perquè els veïns i les veïnes del municipi exposin de quina manera millorarien l’espai o amb quin equipament hauria de comptar el parc alcalde Boixareu.

La Pobla de Segur ha començat aquesta setmana el procés participatiu perquè els veïns i les veïnes del municipi exposin de quina manera millorarien l’espai o amb quin equipament hauria de comptar el parc alcalde Boixareu. La consulta es fa ara que ja fa un temps que el parc està obert i tothom l’ha pogut visitar.

L’últim dia per presentar propostes serà el 24 de setembre, coincidint amb el festival Vianda, i després s’iniciarà la votació de les 4 idees més proposades a través de l’aplicació Línia Verda. La votació serà del 26 de setembre al 2 d’octubre. Les altres propostes es guardaran per a futures actuacions. Precisament ja compten amb l’opinió dels alumnes de l’escola Els raiers.

Intentaran adequar l’actuació a alguna partida pressupostària que ja tenen reservada però també s’anirà buscant finançament per poder anar completant aquest pulmó verd de la Pobla.

Parlen al vídeo: SÍLVIA SERVENT, REGIDORA COMUNICACIÓ LA POBLA DE SEGUR