ES PRESENTA ALS EMPRESARIS DE LA VALL DE BOÍ UNA NOVA PLATAFORMA D’ECOMMERCE

La Vall de Boí ha dut a terme aquest dimecres a la tarda una jornada de treball amb les empreses turístiques de la zona. Es tracta de la primera reunió per presentar-los una nova proposta d’ecommerce que millori l’actual i permeti ampliar els nombre d’empreses a la plataforma de comercialització.

La Vall de Boí ha dut a terme aquest dimecres a la tarda una jornada de treball amb les empreses turístiques de la zona. Es tracta de la primera reunió per presentar-los una nova proposta d’ecommerce que millori l’actual i permeti ampliar els nombre d’empreses a la plataforma de comercialització. Una actuació que es desenvolupa en el marc del Pla de Sostenibilitat turística de la Vall de Boí.

El Pla de Sostenibilitat turística prové dels Fons Next Generation i es desenvoluparà a la vall durant els tres propers anys amb la finalitat de promoure un turisme sostenible i inclusiu i aporti dinamització econòmica al territori. En aquest sentit, s’han dissenyat 17 accions i es vol anar de la mà del sector empresarial del municipi.

Una quinzena d’empresaris han assistit a la jornada i s’han mostrat interessats amb la plataforma. El següent pas és contactar un per un per fer-los una demostració personalitzada que s’adeqüi als serveis que presta la seva empresa.  
Precisament el 50% de les enquestes que es van fer al sector per dissenyar el Pla de Sostenibilitat van incloure la petició de millora de l’actual plataforma. De manera que una part se’ls finançarà a través del Pla.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ