L’ESPLAI DE LA GENT GRAN DEMANA MÉS IMPLICACIÓ ALS SEUS SOCIS I SÒCIES

La junta de l’Esplai de la Gent Gran, a la Seu d’Urgell, demana la implicació dels seus integrants per crear una exposició de motius nadalencs. D’altra banda, l’equipament ja es prepara per fer les inscripcions de les activitats que començaran a l’octubre.

L’Esplai de la Gent Gran a la Seu d’Urgell fa una crida als prop de 900 socis i sòcies per impulsar noves iniciatives i crear propostes entre tots els integrants de l’Associació, més enllà de les activitats diàries de l’equipament. La idea de la junta és organitzar una exposició de motius nadalencs, fets per la gent de l’Esplai, i presentar-la el dia de Santa Llúcia, però això només serà possible si hi ha implicació dels socis i sòcies.

La junta ja s’està preparant per fer les inscripcions, durant la setmana que ve, de les activitats que començaran a l’octubre. Aquestes es divideixen segons si son propostes per exercitar el cos o la ment.

Cada proposta té 15 places disponibles i s’assignaran segons l’ordre d’inscripció, que es faran del 19 al 23 de setembre presencialment a l’Esplai.

Parlen al vídeo: GUILLEM ENRECH, PRESIDENT ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN ‘L’ESPLAI’