PROP DE 1600 PERSONES PARTICIPEN EN L'11a DREAM RUNNERS DE PUIGCERDÀ

Prop de 1600 persones de totes les edats han participat aquest dimarts 15 d'agost a l'11a cursa solidària Dream Runners de Puigcerdà. La prova ha comptat amb una cursa de 10km competitiva i cronometrada, una caminada llarga de 7,5 km, una caminada curta de 5km i també diversos circuits infantils.

Prop de 1600 persones de totes les edats han participat aquest dimarts 15 d'agost en l'11a cursa solidària Dream Runners de Puigcerdà. La prova ha comptat amb una cursa de 10km competitiva i cronometrada, una caminada llarga de 7,5 km, una caminada curta de 5km i també diversos circuits infantils. La sortida i l'arribada s'han fet com sempre a l'entorn de l'estany de la vila i del Parc Schierbeck.

Es tracta d'una prova consolidada que sempre s'ha celebrat aquest dia festiu del mig del mes d'agost, aprofitant el gran volum de visitants i segons residents que són a la comarca. 

L'import de les inscripcions ha permès sumar més de 1500 euros, que es destinaran a finançar un projecte de suport a infants amb diversitat funcional greu desenvolupat per l’ONG IPI-COOP a Costa d'Ivori i també a l'entitat social Caritas de Puigcerdà.